Betónová dlažba - CSB-VIA TECH - Zľava 30%

Pripravte sa na jesennú sezónu s výnimočnými zľavami na betónovú dlažbu CSB-VIA TECH s hrúbkou 6 cm! Táto dlažba je ideálnou voľbou pre spevnenie plôch okolo vášho domu, záhrady či terasy. Vďaka modernému technickému spracovaniu vyniká nielen vysokou pevnosťou a odolnosťou, ale aj elegantným vzhľadom, ktorý perfektne doplní každé prostredie. CSB-VIA TECH je stvorená pre náročné klimatické podmienky, zaručuje dlhú životnosť a minimálnu údržbu. Nezmeškajte jedinečnú príležitosť a využite zľavu 30 % práve teraz! Premeňte svoj exteriér s kvalitou, ktorá vydrží.
Viac info a možnosť objednávky: CSB-VIA TECH


betónová dlažba CS-Beton

Betónové tvárnice - CSB-CSBLOK - Zľava 25%

Využite jedinečnú jesennú akciu a získajte betónové tvárnice na oplotenie CSB-CSBLOK so zľavou 25% na jednostranne štiepané tvárnice! Tieto tvárnice sú perfektnou voľbou pre moderné a odolné oplotenie vášho pozemku. Vďaka kvalitnému betónu a presnému spracovaniu zaručujú vysokú pevnosť, stabilitu a dlhú životnosť. Teraz máte príležitosť postaviť kvalitné oplotenie za zvýhodnenú cenu. Nezmeškajte šancu a vyberte si z našej ponuky ešte dnes!
Viac info a možnosť objednávky: CSB-CSBLOK


Betónové tvárnice CS-Beton

Betónové tvárnice - CSB-NATURBLOK kameň - zľava 20%

Využite jesennú zľavu 20 % na betónové tvárnice CSB-NATURBLOK a oživte svoju záhradnú architektúru s prirodzeným a štýlovým vzhľadom! CSB-NATURBLOK je ideálny pre tvorbu záhradných múrikov, terás, vyvýšených záhonov či iných dekoratívnych prvkov, ktoré zútulnia a skrášlia váš exteriér. S ich prirodzenou textúrou a odolnosťou dokážete vytvoriť estetické a funkčné riešenia do každej záhrady. Tieto tvárnice sú nielen krásne, ale aj praktické, vďaka svojej vysokej trvanlivosti a minimálnej údržbe. Premeňte svoju záhradu na oázu pokoja s pomocou CSB-NATURBLOK a ušetrite pri tejto výnimočnej akcii!
Viac info a možnosť objednávky: CSB-NATURBLOK


Betónové tvárnice CS-Beton, Naturblok